Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 19:25

Έρευνα για το Δήμο Αγ. Δημητρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βιώσιμη Ανάπτυξη

Αγαπητοί συνεργάτες και συμπολίτες,

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της πόλης του Αγίου Δημητρίου, με επίκεντρο όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες και γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και αειφορίας, ξεκινάμε μια έρευνα που έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει τις απόψεις σας σχετικά με τα κυριότερα θέματα, που αφορούν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη της πόλης.

Στην έρευνα αυτή επιχειρήσαμε να καλύψουμε το φάσμα και των τριών πυλώνων της Βιώσιμης Ανάπτυξης, να ασχοληθούμε δηλαδή με ζητήματα που αφορούν στην Κοινωνία, την Οικονομία και το Περιβάλλον, δημιουργώντας έτσι ένα  ερωτηματολόγιο και ζητώντας από εσάς, τον πυρήνα της πόλης μας, να μας πείτε τη γνώμη σαςνα μας βοηθήσετε να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητεςνα αποτυπώσουμε τις ανάγκες και τέλος να θέσουμε τους μελλοντικούς στόχους για τη βελτίωση της πόλης μας.  

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο:
https://www.surveymonkey.com/r/sustainable_development_dad 

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διαρκεί λίγα λεπτά. Παρακαλούμε θερμά να μας απαντήσετε το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017προκειμένου να έχουμε χρόνο για την επεξεργασία των απαντήσεων. 

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και θα βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθειά μας να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να λειτουργούμε ακόμα πιο υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον, τον άνθρωπο και την κοινωνία. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και τη συμμετοχή σας. 

Με εκτίμηση,

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου


 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 19:29

Επικοινωνήστε μαζί μας

: 2 + 14 =