Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 18:13

Δημιουργώντας πράσινες οάσεις στις πόλεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

prasines oaseis

Φοιτητικός διαγωνισμός ιδεών για βιώσιμους χώρους πρασίνου

Υποβολή προτάσεων έως 20 Ιανουαρίου 2017

Αν είσαι φοιτητής/ρια αρχιτεκτονικής ή αν έχεις φίλους, γνωστούς, συγγενείς φοιτητές αρχιτεκτονικής αυτός ο διαγωνισμός θα σας συνεπάρει! Όλοι ονειρευόμαστε περισσότερους πράσινους χώρους στην πόλη και ήρθε η ώρα να πάρουμε το πράσινο στα χέρια μας για να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε με πρωτότυπες ιδέες για πράσινες οάσεις! Πώς;

Το WWF Ελλάς με τη συνεργασία και την επιστημονική στήριξη του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ διοργανώνει έναν φοιτητικό διαγωνισμό ιδεών με πυρήνα τον σχεδιασμό «πράσινων οάσεων» στις ελληνικές πόλεις. Σκοπός να αναδειχθούν προτάσεις για δημιουργία ή ανάπλαση πράσινων χώρων, δημόσιων και ανοιχτών στη γειτονιά, με χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου και οι τρεις πρώτες διακεκριμένες συμμετοχές θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο 1.500, 500 και 500 ευρώ αντίστοιχα.

Μη χάνεις χρόνο! Μάθε περισσότερα εδώ , διάδωσε τα νέα και έλα να ονειρευτούμε τη δική μας πράσινη όαση στην πόλη η οποία πολύ σύντομα μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Το πράσινο καταφτάνει δριμύτερο!


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 18:23

Επικοινωνήστε μαζί μας

: 7 + 1 =