Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 12:35

Aναβάθμιση ζωνών (KYU) από τον Αθλητικό Σύλλογο «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/12 η αναβάθμιση ζωνών (ΚΥU) από τον Aθλητικό Σύλλογο Καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με Προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη. Οι μικροί αθλητές κατέπληξαν τους γονείς και φίλους που καταχειροκροτούσαν ασταμάτητα για τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις τους για προαγωγή ζώνης. Οι εξεταζόμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο και με το τέλος της διαδικασίας οι επιτυχόντες πήραν διπλώματα και ζώνες, ανάλογα με την ύλη που γνώριζαν.

Ο Προπονητής Δημήτρης Τσακατάνης, Eξεταστής της Oργάνωσης JKF GOJUKAI-SEIWAKAI GREECE, μετά την ολοκλήρωση της Αναβάθμισης ζωνών (KYU) δήλωσε:

"Η γνώση, η μαχητικότητα και η πειθαρχία, μέσα κι έξω από το dojo, είναι βασικά στοιχεία όλων των αθλητών μας. προπονούμαστε συστηματικά και οι επιτυχίες του συλλόγου μας το αποδεικνύουν. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που προάχθηκαν στην ανώτερη ζώνη (KYU). Οι επιδόσεις τους ήταν αναμενόμενα καλές, αφού καθημερινά στο μάθημα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ευχαριστώ θερμά τους γονείς που αναγνωρίζουν την ποιότητα της δουλειάς μας, και είναι κοντά στον Σύλλογο μας καθώς και τους εκπαιδευτές, προπονητές και εξεταστές Σοφία Λιβιτσάνου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια - προπονήτρια καθώς, και τον Γιώργο Μηλιά Βαλκανιονίκη.

Χρόνια Πολλά Καλές Γιορτές!"


 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 18:20

Επικοινωνήστε μαζί μας

: 3 + 1 =